Gúzsba kötött sült sonka…

2009 február 8. | Szerző: |

Nemrég beszéltem egy fiatal lánnyal és teljesen kiakadtam. Ugyanis elmesélte hogy milyen jó volt az álompasival, és hogy egész nap együtt voltak. Amikor azonban a piszkos részletekre került a sor kiderült, hogy bár kétszer is szexeltek, egyszer sem sikerült elélveznie. Nos, rég nem döbbentem le ennyire valamitől. 

Mert ugye, mióta túlléptem a tinédzser koron csak azt látom, hogy mindenhol szexuális szabadság és szabadosság van, ehhez képest meg a nőknek még mindig legalább a fele sosem élt át orgazmust, vagy egyszerűen nem tudja hogyan kell. Ennek, véleményem szerint több oka is van és erre próbálok rávilágítani a következőkben, mert ha már csak egy nőnek segítettem, hogy jobban ismerje és élvezze a testét, akkor megérte. 

Ezért nem véletlen a cím, hogy gúzsba kötött sülthús. Mert az egyik alapvető dolog, amit gondolok, hogy saját félelmeink, a társadalmi elvárások, az önbizalomhiány szinte megkötözi a nőt és nem tudja elengedni magát és átadni az élvezeteknek. 

De először nézzük a receptet.

Erőlevest ajánlok előtte, ha valaki ebből az ételből igazán finomat és szeretettel el tudja készíteni, az még, ahogy mondani szokás, a holtat is felébreszti. Türelem kell hozzá, akárcsak saját magunk megismeréséhez

Hozzávalók: 2-3 db marhacsont, 1 fej zeller, 2-3 gerezd fokhagyma, 1 fej vöröshagyma, 2 db sárgarépa, 1-2 szem krumpli, só, bors, erőspaprika, 

Fogunk egy jó nagy lábast és a csontot feltesszük benne főni. A hentesnél ha úgy kérjük, hogy erőlevesnek való csontot, akkor tudni fogják mit adjanak. A lényeg, hogy kétszer annyi legyen a víz, mint a csont. Az ereje és sűrűsége attól lesz jó, ha kétszer főzzük le. Vagyis, lassú tűzön feltesszük és megvárjuk míg elfő annyi víz, hogy a csont már kilátszik. Aztán újra felöntjük, és ekkor tesszük csak bele a zöldségeket és a fűszereket. Tovább hagyjuk kis lángon főni, legjobb ha elfelejtjük úgy 2-3 órára. Amikor megint elfőtte a fele levét, akkor leszűrjük, és ha esetleg sótlan, akkor utána ízesítjük. /Ha megfázás ellen isszuk, vagy itatjuk a pasival, akkor érdemes szétnyomni benne egy darab szárított cseresznye paprikát, mert az tuti kihajtja belőle a bacikat. 😛 /

Nos, amíg a levesünk készül addig foglalkozhatunk magunkkal is közben. 

Azt hiszem, az első és legfontosabb tippem: önkielégítés minden nap! Ezt nem csak túlfűtött szexmániásoknak ajánlom, épp ellenkezőleg! Aki annyira imádja a szexet, mint én, annak természetes, hogy ismeri a saját testét és tudja mi a jó neki, ezért nem okoz gondot az orgazmus sem, bármilyen rövid időm is legyen rá. Szóval, aki most pirulva megnyomja apiros xet a sarokban, az is nézzen vissza később, mert nem beszélek hülyeséget. Csak úgy tudod megtanulni szeretni és élvezetre serkenteni saját magadat, ha pontosan ismered azokat a pontokat,  amikkel felkorbácsolhatod az érzékeidet. Vagyis, amíg a leves fő, addig feküdjünk végig az ágyon, tegyünk be valami kellemesen bizsergető zenét, /én pl Andrea Bocellit szoktam hallgatni, mert olyan mély és karcoló hangja van, hogy az már eleve egy fél orzgazmus 🙂 de jöhet Leonard Cohen is vagy Joe Cocker, mind letölthetők a netről/ és kezdjünk hozzá. Próbáljunk a testünkre koncentrálni, csukott szemmel, miközben simogatjuk magunkat vizuálisan képzeljük magunk elé az adott testrészt. Annak formáját, tapintását, illatát, puhaságát, keménységét, mindent, ami később segíthet előhívni az élményt. Ne azzal foglalkozzunk, hogy túl kicsi vagy túl nagy, vagy túl puha, vagy túl szőrös, egyszerűen csak élvezzük az érintést. Kezdjük a mellekkel, mert a mellet sem mindegy hogy érinti meg a pasi. Van akinek pl a bimbója annyira érzéken, hogy egy-két csók és máris inkább átcsap fájdalomba, mások viszont épp ellenkezőleg, imádják ha a pasi harapdálja, csipkedi, esetleg csavargatja. Nyugodtan próbáljuk ki, mi meddig bírjuk. Kezdjük el a saját kezünkkel gyömöszölni, simogatni, csipkedni, és közben figyeljünk a testünk reakcióira. Mi az ami jólesik, amibe beleborzongunk és mi az ami már inkább fáj. 

Aztán következő lépésként miközben egyik kezünket továbbra is a mellünkön tartjuk, a másikkal haladjunk lassan lefelé. Simogassuk a hasunkat, a köldökünket, az alhas környékét, a combunkat, majd fölfelé a vállunkat, nyakunkat, karunkat. Szóval centiről centire vizsgáljuk meg minden részünket és közben figyeljünk magunkra tudatosan. Mi az, amitől fokozódik a forróság, amitől érzékennyé válik az ölünk, és tudatosan térjünk vissza azokra a helyekre. Közben ne szégyelljünk hangot adni az élvezetünknek, nyögdécseljünk halkan, sóhajtozva, vagy hangosan, szenvedélyesen, kinek-kinek vérmérséklete szerint. 

Aztán ha elértünk a megfelelő állapotba, akkor, de csak akkor kezdjük el simogatni az ölünket. Nem mindegy, hogy hogyan, tapasztaljuk ki mit szeretünk, a lassú mozdulatokat, a gyorsabbakat, a keményebbet, a lágyat, mi izgat jobban, a hüvelybe dugott ujjak mozgatása, vagy a csikló ingerlése. Ha megfelelő ideig, lassan, ráérősen, odafigyelve csináljuk, egy-két alkalom után már sokkal biztosabbak leszünk magunkban és jobban ki is tudjuk fejezni a pasinak hogy mégis mit szeretnénk, mire gerjedünk és ami nagyon fontos, mi az, amit ne csináljon mert nem esik jól. 

Ebből pedig következik a második tanácsom, felejtsük el a szemérmet!!!! Nemhiába mondja 10ből 8pasi, hogy akkor a legjobb a nő, ha jó szakács a konyhában és egy ribanc az ágyban. Nem a tapasztaltság hiánya miatt mondják, hanem inkább a nyíltság. Egy nő, aki a testéből él megszokta, hogy nap mint nap el kell mondania hogy jó neki, és bizony, a pasikat ez nagyon izgatja! Mert amíg mi azon agonizálunk és izgulunk, hogy jajj mit fog szólni ha meglát meztelenül és nem vagyok tökéletese, vagy épp nem merük elengedni magunkat mert azt gondoljuk ha igazán élvezzük a szexet akkor a pasi kurvának fog tartani, nos ez mind nagy tévedés. A férfiak imádják a szenvedélyt, nézni a nő arcát és az tölti el őket a legnagyobb büszkeséggel, ha látják az élvezetet, amikor tesznek veled valamit amitől megfeszül a tested, megremeg az egész belsőd és kitörni készül a vulkán. Ezért vannak oda, ez indítja be őket és ez az, amit minél többször akarnak látni. Az ágyban, abban a 10 percben, fél órában, egy órában, amíg csak kettőtökről szól a világ teljesen mindegy, hogy az utcán az emberek mit gondolnak, vagy hogy később a barátoknak mennyit mesélsz el belőle. Felejtsd el az álszentséget, a társafalmi elvárásokat és egyszerűen csak élvezz! Mert ezzel tudod a legnagyobb örömet okozni a másiknak. És ha nem csinál valamit jól, akkor szólalj meg, persze nem úgy, mintha parancsolni akarnál, inkább kedvesen, erotikusan, két sóhajt közt nyögdécseldel neki, mit szeretnél, vagy ha épp rátapint egy tökéletes pontra, akkor azonnal reagálj rá. Konkrétan, pl ha simogatja a hüvely körüli területet, de te arra vágynál hogy a csiklódat kényeztesse, akkor, ha véletlen odatéved az ujja, márpedig oda fog, akkor nyögj fel, és mondd ki, “ez az drágám, ez nagyon finom!” Ennél több nem is kell,  onnantól hidd el meg fogja jegyezni te hogy szereted és figyelni fog rád. Ugyanez a helyzet a különböző pozicíókkal is. Ha nem akarsz közben beszélni, akkor használd a testedet. Szorítsd meg, gyakorold a hüvelyszorítást, vagy csússz előrébb, vagy hátrébb, ahogy neked jó. A szexben egy kicsit önzőnek kell lenni, mertz ebből a szempontból a férfiaknak sokkal könnyebb dolga van, nekünk kell rafináltnak és tudatosnak lennünk. 

A harmadik tanácsom majd a főétel után:

Gúzsba kötött finn karácsonyi sonka

Hozzávalók: kb egy-másfél kilós nyers, füstöletlen sonka,/szintén hentesboltokban v nagyobb áruházakban kapható/, egy üveg mustár, egy zacskó zsemlemorzsa, sütőzsák, kötözőfonal

A sonkát egészben összekötjük, ha nem tudjuk hogyan kell keressünk rá a neten, vagy kérdezzünk meg valakit. Azért kell megkötözni, hogy sütés közben a zsírja kisül és ne eshessen össze. Ezután betesszük a sütőzsákba, majd a sütőben 180 fokon nagyjából egy órát sütjük. Ezután kivesszük a sütőzsákból, majd óvatosan levágjuk róla a fonalat. Kihűtjük, majd mustárt összekverünk zsemlemorzsával és az egészet 2-3 milliméter vastagon bekenjük, mintha egy kérget csinálnánk neki. Ezután visszatesszük a sütőbe kb 20 percre, majd ha a kéreg rápirult, kivesszük és újra lehűtjük, és végül ujjnyi szeletekre vágva tálaljuk. 

A finnek hideg párolt zöldséget és savanyúságot adnak hozzá, de mi, szerintem tálaljuk kenyérrel, főtt tojással, tormával, mint a húsvéti sonkát. Esetleg csinálhatunk hozzá hosszúkásra vágott zöldségeket, és tartármártást mártogatósnak. 

Végül pedig elmesélek egy történetet, amit manapság már senki, aki egyszer is hallott élvezni nem hiszi el rólam. Amikor olyan10 éves korom körül ismerkedtem a testemmel még mindent halálosan csöndben kellett csinálnom, nehogy a szüleim rájöjjenek mit művelek a paplan alatt. Ez később, amikor már férfiak tanítottak is megmaradt. Mindig valahogy úgy éreztem, bennem ragadt valami, visszafojtottam a szenvedélyt, az indulatokat és mégis képtelen voltam hangosan élvezni. Nagyon zavart a dolog és addig gondolkodtam rajt, míg kitaláltam, én igenis megtanulok élvezni. Akkoriban magamtól nem nagyon jutottam erotikus filmekhez, falusi kislány lévén, ezért egy férfitől kértem segítséget, aki már benne volt a korban, / mielőtt fejetekhez kapnátok akkor már 15 körül voltam :)/Megnéztem vele egy-két filmet, és bátran mertem kérdezni, hogy ez jó-e amit csinálnak és mi tetszik, vagy mi nem tetszik benne. /ezt bármelyik párosnak ajánlom, mert kiküszöböli a pornóval kapcsolatos előítéleteket, ugyanis nem minden tetszik a pasiknak sem a pornóban és nem minden nő undorodik tőle, tessék őszintének lenni!/

Ezek után megalkottam a képet magamban, hogy is szeretnék élvezni. Először jöttek a képek, minden orgazmus közben igyekeztem tudatosan erotikus, engem izgató képekre gondolni és ennek eredményeként a hangok szinte automatikusan törtek föl belőlem, és minden orgazmus előtt az utolsó tiszta gondolatom az volt, nyugodtan engedd el magad Verácska, nem baj ha meghallják. Hosszú évekig gyakoroltam és egyre jobban ment a dolog, amikor aztán találkoztam az első szerelmemmel, aki megintcsak sokmindent megtanított. Vele sokat beszélgettünk magáról az orgazmusról is és ő mondta el azt, hogy a pasik imádják a nő arcát nézni közben, persze nem az álarcot, aki mosolyog miközben élvez, hanem az igazi, szenvedő-szenvedélyes arcot. Amikor eltorzul a kéjtől. Az az igazi sikerélmény egy pasinak. Akkor jutottam el a végső kivitelezéshez, mert a kialakult módhoz még hozzátoldottam azt is, hogy a testemet engedtem összerándulni a kéjtől. Mert erre magamtól rájöttem, hogy akárhányszor ezt meglátja egy pasi szinte daga a büszkeségtől és mindent meg fog tenni hogy újra és újra láthassa. 

Vagyis én, a szégyenlős kislány, a néma élvező ma már hol hangos, hol halkabb nyögésekkel, megfeszült testtel és sorozatos összerándulásokkal “produkálok” orgazmust, mintha áramütés érne és csak akkor jut eszmbe, hogy is tanultam meg ilyennek lenni, mikor megdícsérnek a pasik milyen szexisen, édesen, feltüzelően tudok élvezni:)

Szóval lányok, le a szeméremmel, az álszentséggel, nem kell a hálószobába beengedni az egész társadalmat, ott csak ketten léteztek, te és ő, és a kéj, ha hagyjátok elhatalmasodni magatokon!

 

Kommentek

(A komment nem tartalmazhat linket)


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Üzenj a blogger(ek)nek!

Üzenj a kazánháznak!

Blog RSS

Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!